Despre Noi

MIR SERVICE este o companie fondata în anul 1996, având sediul social în localitatea Valu lui Traian, Calea Dobrogei km 12, judetul Constanta cu un sediu administrativ modern, precum si terenuri, constructii auxiliare, utilaje si instalatii de ridicat.

MIR SERVICE este înregistrata la Registrul Comertului Constanta sub nr. J13/531/1996, cod unic de înregistrare RO 8027940, având codul CAEN 2822, 3312, 4329.
Pe parcursul timpului, MIR SERVICE si-a largit obiectul de activitate prin diversificarea activitatii, în prezent executând lucrari de întretinere, reparatii si montaj a echipamentelor de ridicat si manipulat macarale, poduri rulante, etc., precum si productie de cabluri de sarcina si furtune hidraulice.

Astfel, prin forte proprii putem sa efectuam diverse operatii de revizie, reparatii si montaj la o gama foarte larga de instalatii de ridicat si sa confectionam cabluri si furtune hidraulice.
MIR SERVICE este o societate cu capital integral privat ce functioneaza pe principiul autonomiei economico-financiare, prin încheiere de contracte cu clientii, cont bancar de decontare.
Din punct de vedere al resurselor umane, cele 23 de persoane care îsi desfasoara activitatea la MIR SERVICE formeaza o echipa, o mare familie, bine organizata. Suntem o echipa orientata catre eficienta, calitate si disciplina.
Experienta în domeniu a administratorului si a persoanelor angajate de vârsta a doua este completata cu succes de sârguinta, dinamismul si inventivitatea tinerilor.
Prin acest colectiv, înarmat cu seriozitate si perseverenta, si cu rezultatele obtinute reflectate în bilanturile anuale, am convins diferite organisme sa claseze compania în topul firmelor pe plan local.
Suntem o companie autorizata conform normelor I.S.C.I.R. si, de asemenea, suntem atestati prin implementarea unui sistem de management integrat: calitate, mediu, sanatate si securitate în munca.

DESCRIEREA COMPANIEI:

În prezent activitatea societatii este axata pe 4(patru) categorii de lucrari, si anume:

  1. Montajul echipamentelor de ridicat;
  2. Repararea echipamentelor de ridicat;
  3. Productia de sufe/cabluri pentru ridicat;
  4. Fabricarea si comercializarea furtunelor hidraulice.

Locatia societatii este avantajoasa din punct de vedere al accesului, fiind amplasata în zona de padure pe soseaua Constanta – Bucuresti.
Societatea are un spatiu compartimentat si amenajat pe ateliere de reparatii (mecanic, hidraulic, electric, prelucrari prin aschiere, sudura electrica si oxigaz).
Dotarea tehnica-materiala si echipa de angajati ofera posibilitatea realizarii de lucrari de reparatii pâna la nivel de RK si a service-ului în garantie si post garantie.
Materiile prime, materialele si piesele de schimb utilizate în procesul tehnologic de reparatii sunt asigurate prin colaborare cu furnizori specializati.